Aan alle collega’s van Paviljoen Noordzee,

Mag ik jullie allen hartelijk danken voor een prachtige middag en een heerlijke avond! Iedereen heeft erg genoten en alles was tip top verzorgd!

Nogmaals heel veel dank!

Rijkswaterstaat Programma’s Projecten en Onderhoud

 

 

Bij deze willen wij jullie team van Paviljoen Noordzee hartelijk danken voor het verzorgen van een heerlijk borrelmoment en diner gisteren voor de teamleden van de provincie Noord-Holland op het strand van IJmuiden.

We hebben enorm genoten. Niet alleen van de borrelhapjes en het heerlijke diner, maar ook van de professionele aandacht en verzorging van en door het team van de bediening van Paviljoen Noordzee. Ze hebben een portie enthousiasme toegevoegd aan het geheel, wat we enorm konden waarderen.

Dus nogmaals dank.

Realisator en Ondersteuner

Kwaliteit, Beheersing en Informatie

 

 

 

Personeel paviljoen Noordzee,

Bij deze willen wij jullie laten weten dat wij zondag een fantastische middag hebben gehad. Heerlijk eten en een heel prettige, attente en betrokken bediening. Wij zullen jullie zeker aanbevelen.

Groeten, Caroline, Baan en Kees.

 

 

 

Fabricom Offshore Service BV zocht voor haar personeel, circa 75 man een plaats waar men lekker en ontspannen kon eten na een lange dag werken op zee. Afwisseling en persoonlijke wensen waren daarbij zeer belangrijk. In de periode van april tot september van 2014 en 2015 tijdens de uitvoer van het prinses Amalia Windmolenpark project vonden wij deze plek bij Paviljoen Noordzee. Vlak naast het hotel waar we verbleven en aan het strand. De avondmaaltijd werd daar 7 dagen per week als buffet neergezet. De variatie aan eten was zonder meer goed en het eten was lekker. We werden door Paviljoen Noordzee ook uitgedaagd menu suggesties te geven. Daar werd gretig gebruik van gemaakt waardoor men, een mengelmoes aan culturen en daarbij horende eetgewoontes, van een goede en afwisselende maaltijd kon genieten. Met af en toe een Barbecue voor de gehele groep en extra gasten bevestigde de goede organisatie van Paviljoen Noordzee keer op keer. Het personeel, waar velen een persoonlijke band mee opbouwden, stond altijd vriendelijk voor ons klaar. We hebben ons project afgesloten  met een eindfeest dat ook weer prima werd verzorgd.

Namens het hele team hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en goede zorgen.

 

Deel deze pagina op: