Wilt u genieten van een mooie warme zonnige zomerse dag voor Paviljoen Noordzee inclusief:

  • 2 Luxe ligbedden
  • 2 Zachte ligkussens
  • 1 Wind/zonnescherm
  • 1 tafeltje
  • Dit alles voor maar:

€20,-

Wilt u reserveren? Bel dan of stuur een whatsapp naar 06-29497363.
0629497363

IJmuiden aan zee

IJmuiden is een vissersdorp met een strand dat zich profileert als een echt familiestrand. Het is een groot strand waarbij iedereen de ruimte heeft om te doen waar hij/zij zin in heeft. Je kan er vliegeren, kitesurfen en op mooie dagen heerlijk relaxen en genieten van het mooie weer. Hierbij mag het niet ontbreken om een heerlijk ligbedje of windscherm te huren voor de optimale beleving.

Wie zijn wij

Anno 2019 is Chillen aan zee een samenwerkingsverband aangegaan met Paviljoen Noordzee om deze optimale beleving tot stand te brengen. Chillen aan zee is net als Paviljoen Noordzee een familiebedrijf dat gerund wordt met liefde en passie.Wij staan dan ook voor rust, vertrouwen, ontspanning, liefde en gezelligheid! Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.

Waar vindt u ons

Wij zijn gevestigd aan het Kennemerstrand 178 voor Paviljoen Noordzee. Hier bieden wij een mooi terras voor onze gasten die graag willen genieten van een mooie zonnige dag. Te midden van dit terras staat een speeltuin waarin kinderen zich uitstekend kunnen vermaken terwijl u geniet van 1 van onze heerlijke arrangementen.

Wat bieden wij

Bij ons kunt u een heerlijk ligbedje of windscherm huren om mee naar zee te nemen en daar een ontspannen dag te beleven.
-Ligbedje €7,50 (+2,50 borg)
-Windscherm €5,00 (+2,50 borg)

Ook zou u gebruik kunnen maken van onze luxere arrangementen zoals een gecombineerde set voor nog meer comfort.

Voor maar €20,00 krijgt u bij ons:

-2 luxe ligbedden
-2 zachte kussen
-1 wind-/zonnescherm
-1 tafeltje

Dit arrangement kunt u voor €5,00 upgraden waarbij u 2 consumptiebonnen (a +/- €3,20) ontvangt voor een heerlijk glas bier, fris of lekker bakje koffie. Deze consumptiebonnen zijn te besteden bij Paviljoen Noordzee.

De vergeten spullen

Om de beleving bij Chillen aan zee nog aantrekkelijker te maken hebben wij een leuk winkeltje staan met zoals wij dat noemen “de vergeten spullen”. Hier kan je terecht voor strandspeelgoed voor jong en oud, maar ook voor zonnebrand, zonnebrillen, handdoeken en andere strandbenodigdheden. Kom dan eens gezellig bij ons kijken om te zien of er ook iets voor jou tussen zit.

Wilt u reserveren?

Bel dan of stuur een whatsapp naar 06-29497363.

Dan zorgen wij voor u dat alles klaar staat!!!

Deel deze pagina op: