Kennemerstrand 178 1976GA IJmuiden
post@paviljoennoordzee.nl
0255-514004

Beachtrain

Bent u lid of wilt u lid worden van de Vriendenloterij en wilt u de Beachtrain steunen?

GEEF U DAN OP VOOR DE NIEUWE BEL ACTIE

MET DE VRIENDENLOTERIJ OP MAANDAG 4 FEBRUARI 2019.

Meld u nu aan klik op een van Email adressen.

info@strandspektakelijmuiden.nl of post@paviljoennoordzee.nl

Stichting strandspektakel IJmuiden een onderdeel van Paviljoen Noordzee gaat zich hard maken voor een Beachtrain.

Wat is nu een Beachtrain?
Dit is een soort heel  grote 8×8 voertuig die speciaal gebouwd is voor het vervoer van senioren en gehandicapten. Deze Beachtrain wordt dan ingezet om de groepen mensen waarvoor hij bedoeld is een magnifieke belevenis te laten meemaken.

Rijden over het strand, met je voeten even in het water voor zover de handicap dit toelaat. Een gids zal je alles vertellen over de Flora en Fauna op en rond het strand. Na afloop is het mogelijk om vragen te stellen aan de gids onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo’n Beachtrain is geschikt voor 10 gehandicapten met begeleiders of 30/35 senioren.

Om dit mogelijk te maken zullen er de aankomende tijd allerlei leuke en ludieke acties worden gehouden om aan het benodigde kapitaal te komen. Doe allemaal mee want vele kleintjes maken het mogelijk deze Beachtrain aan te schaffen.

Bent u al lid van de vriendenloterij maak dan de Beachtrain van Strandspektakel IJmuiden tot uw goede doel. Bent u nog geen lid voor Euro 13,75 per maand steunt u ons goede doel, want van dit bedrag gaat 50% per maand naar de Stichting Strandspektakel IJmuiden. Speciaal voor deze Beachtrain. Wees niet bang alles staat onder controle van de Vriendenloterij. U mogelijk een leuke prijs, wij de kans om iets te doen voor de senioren en gehandicapte mens.       

VRIJWILLIGE DONATIE 

Om de Beachtrain te kunnen realiseren kan u ook een vrijwillige donatie geven op 

bankrekening nummer NL29INGB0007280609 t.n.v. Stichting Strandspektakel IJmuiden.

Geef bij de donatie uw Email adres op dan houden wij u op de hoogte.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.